Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 63g90kcal6g1.3g6.8g0.1g
Punajuuri 78g30kcal0.8g5.4g0.2g2g
Riisi puuroutuva 20g70kcal1.2g15.4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kevytmaitojuoma39g15kcal1.3g1.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g489kcal20.8g46.6g23.4g5.2g
Valittu annoskoko212g244kcal10.4g23.3g11.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna106g122kcal5.2g11.7g5.9g1.3g
Arvot/100g100g115kcal4.9g11g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878