Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 175g342kcal32.7g0g23.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot35g102kcal4.9g0.4g9.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g889kcal75.4g1.2g65.4g0g
Valittu annoskoko212g444kcal37.7g0.6g32.7g0g
Annoskoko puolitettuna106g222kcal18.9g0.3g16.4g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973