Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 78g30kcal0.8g5.4g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 6.6g23kcal0.4g5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g265kcal19g25.6g8.2g4.8g
Valittu annoskoko212g133kcal9.5g12.8g4.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna106g66kcal4.8g6.4g2.1g1.2g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g1.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686