Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1432g3171kcal250.6g0g243.4g0g
Kananmuna kuoreton 197g281kcal24.6g0.6g20.2g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka161g290kcal8.1g10.8g24.2g4.8g
Sipuli (kuorittu)322g87kcal4.2g15.5g0.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g7657kcal575g53.8g576.8g20.6g
Valittu annoskoko2112g3829kcal287.5g26.9g288.4g10.3g
Annoskoko puolitettuna1056g1914kcal143.8g13.5g144.2g5.2g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333