Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 97g859kcal0g0g97.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 72g50kcal0.9g8.1g0.9g2.8g
Mustapippuri 24g66kcal2.6g9g0.8g6.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1919g2467kcal398.3g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g6884kcal803.6g34.2g389.8g18g
Valittu annoskoko2112g3442kcal401.8g17.1g194.9g9g
Annoskoko puolitettuna1056g1721kcal200.9g8.6g97.5g4.5g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200