Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2325kcal266.2g0g140.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g27kcal1.3g0.2g2.4g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g120g167kcal15g0.4g11.8g0g
Korppujauho 60g220kcal6.3g45g0.6g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma160g192kcal5.1g7.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g5949kcal592g121g342.4g11.8g
Valittu annoskoko2112g2974kcal296g60.5g171.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna1056g1487kcal148g30.3g85.6g3g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726