CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 366g1199kcal38.6g222g8g36.2g
Kauralese 36g129kcal6.5g16.4g2.8g6.3g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 72g635kcal0g0g71.8g0g
Arla Apetina Feta 3%266g293kcal47.9g5.3g8g0g
Paprika vihreä 133g28kcal1.3g3.3g0.4g2.5g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Tomaattimurska 266g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Pinaatti 67g8.9kcal1.1g0.3g0.2g0.9g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Chili paprika punainen33g13kcal0.7g3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaatti 200g45kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 200g458kcal44.9g0g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g6000kcal296g582g245.6g117.8g
Valittu annoskoko2112g3000kcal148g291g122.8g58.9g
Annoskoko puolitettuna1056g1500kcal74g145.5g61.4g29.5g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327