Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
Keittojuurekset, apetit250g65kcal2.2g12g0.7g5.7g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi1249g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 291g328kcal61.6g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g1255kcal139.4g119.4g19.8g18g
Valittu annoskoko2115g627kcal69.7g59.7g9.9g9g
Annoskoko puolitettuna1058g314kcal34.9g29.9g5g4.5g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600