Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 900g1758kcal168.2g0g121.5g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g375g131kcal9g17.6g1.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)375g319kcal3.8g13.1g26.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%300g240kcal9.6g18g15g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g4996kcal385.4g113.2g330g5.6g
Valittu annoskoko2115g2498kcal192.7g56.6g165g2.8g
Annoskoko puolitettuna1058g1249kcal96.4g28.3g82.5g1.4g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329