Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1000g593kcal98.1g30g4g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.6g5.5g7.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g6429kcal423.6g812.4g154.2g15.6g
Valittu annoskoko2115g3215kcal211.8g406.2g77.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna1058g1607kcal105.9g203.1g38.6g3.9g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104