Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton800g5264kcal208g88g472g16g
Canderel makeutusjauhe40g154kcal1.2g37.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 96g355kcal17.8g10.6g20.8g29.2g
Kookoshiutale 140g925kcal11.4g9g90.3g22.8g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)800g3432kcal608g40g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4232g20260kcal1692.8g369.6g1342.2g136g
Valittu annoskoko2116g10130kcal846.4g184.8g671.1g68g
Annoskoko puolitettuna1058g5065kcal423.2g92.4g335.6g34g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892