Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g161g153kcal32.3g0g2.7g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g19g49kcal0.6g0.8g5.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]32g108kcal3.8g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g620kcal73.4g1.6g39.2g0g
Valittu annoskoko212g310kcal36.7g0.8g19.6g0g
Annoskoko puolitettuna106g155kcal18.4g0.4g9.8g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270