Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 28g85kcal5g13.6g0.3g3g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 28g36kcal6.1g0g1.3g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g8.4g20kcal1.3g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g303kcal25.4g31.2g6.4g7.6g
Valittu annoskoko212g152kcal12.7g15.6g3.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna106g76kcal6.4g7.8g1.6g1.9g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346