Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka51g177kcal6.6g34.5g0.2g1.9g
Ruisjauho Pirkka15g46kcal1.5g9.2g0.3g2.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)38g11kcal0.4g1.5g0.2g0.1g
Kebablastu 300g, pouttu28g70kcal4.2g1.4g5.3g0.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g26g16kcal0.1g3.9g0g0.4g
Pizzajuusto, valio14g48kcal3.5g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g770kcal32.6g101g23.2g10g
Valittu annoskoko212g385kcal16.3g50.5g11.6g5g
Annoskoko puolitettuna106g193kcal8.2g25.3g5.8g2.5g
Arvot/100g100g182kcal7.7g23.8g5.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029