Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g39g111kcal1.8g12.3g5.9g2.1g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Sipulikuutiot rainbow31g3.1kcal0.5g0.5g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]47g155kcal12.7g0g11.2g0g
Kananmuna kuoreton31g45kcal3.7g0g3.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g744kcal40.4g29.2g50g5.6g
Valittu annoskoko212g372kcal20.2g14.6g25g2.8g
Annoskoko puolitettuna106g186kcal10.1g7.3g12.5g1.4g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574