Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen125g353kcal13.6g60.8g8.5g3.9g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g43g170kcal2.3g1.9g17g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g45g174kcal6.7g1.3g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g1393kcal45.2g128g82.4g7.8g
Valittu annoskoko213g697kcal22.6g64g41.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna106g348kcal11.3g32g20.6g2g
Arvot/100g100g328kcal10.6g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890