Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g42g146kcal5.3g29g0.8g1.3g
Paistijauheliha 10%42g71kcal8.3g0g4.2g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%16g27kcal1.1g0.2g2.3g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.3g6.4kcal0.5g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g514kcal30.8g61.6g15.6g4.4g
Valittu annoskoko213g257kcal15.4g30.8g7.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna106g129kcal7.7g15.4g3.9g1.1g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.5g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145