Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Ruisjauho Pirkka30g92kcal2.9g18.3g0.6g4.5g
Vehnälese, Liperin mylly20g29kcal3g1.8g1.1g11g
Vesi, vesijohtovesi 6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima40g156kcal11.6g0g12g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g20g19kcal3.5g0g0.5g0g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ranskankerma, Milbona20g58kcal0.5g0.6g6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g1186kcal49g44g90.4g31.8g
Valittu annoskoko213g593kcal24.5g22g45.2g15.9g
Annoskoko puolitettuna106g297kcal12.3g11g22.6g8g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733