Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g10g40kcal0.2g9.7g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.5g0.4kcal0.1g0g0g3g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton12g38kcal2.8g1.3g2.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g1581kcal35.4g28.2g147.6g6g
Valittu annoskoko213g791kcal17.7g14.1g73.8g3g
Annoskoko puolitettuna106g395kcal8.9g7.1g36.9g1.5g
Arvot/100g100g372kcal8.3g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546