Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 88g68kcal15.4g0g0.6g0g
Tomaatti 82g19kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Öljy6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 13g35kcal1.1g6.1g0.6g0.5g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.22g61kcal6.6g0.3g3.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g486kcal47.2g18.8g23.4g3.4g
Valittu annoskoko213g243kcal23.6g9.4g11.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna106g121kcal11.8g4.7g5.9g0.9g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221