Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha27g42kcal5.3g0g2.3g0g
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Tomaattimurska, 1 prk22g5.9kcal0.1g1.2g0g0.3g
Sipuli 27g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.4kcal0.3g0.3g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Naudanliha6.8g11kcal1.3g0g0.6g0g
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 4.1g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 6.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g327kcal18.4g26.8g14.8g7.6g
Valittu annoskoko212g163kcal9.2g13.4g7.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna106g82kcal4.6g6.7g3.7g1.9g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794