Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.1g4.2kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)17g34kcal0.4g0.7g3.4g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g28g99kcal0.6g2.3g9.9g0g
Mansikka 25g12kcal0.1g2.1g0g0.5g
Banaani, kuorittu 34g29kcal0.4g6.2g0.1g0.6g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen51g30kcal0.2g7.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g732kcal12.6g93.8g32.8g3.6g
Valittu annoskoko213g366kcal6.3g46.9g16.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna106g183kcal3.2g23.5g8.2g0.9g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705