Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea36g3.6kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Herkkusieni 15g2.3kcal0.3g0g0g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g18g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g66g26kcal1g3.9g0.2g1.6g
Katkarapu 26g18kcal3.8g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3.5g4.9kcal0.2g0.3g0.3g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)4.4g9kcal0.1g2g0.1g0g
Hunaja 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g174kcal12.8g21.4g2.4g5.8g
Valittu annoskoko213g87kcal6.4g10.7g1.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna106g43kcal3.2g5.4g0.6g1.5g
Arvot/100g100g41kcal3g5g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364