Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Hunaja 50g165kcal0.2g40.4g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g250g900kcal70g5g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g6648kcal424.8g175.4g476.8g32.6g
Valittu annoskoko2120g3324kcal212.4g87.7g238.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna1060g1662kcal106.2g43.9g119.2g8.2g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318