Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen1247g3517kcal135.9g606.1g84.8g38.7g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g424g1696kcal23.3g18.7g169.6g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g449g1737kcal67.3g13.5g157.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g13900kcal453g1276.6g823g77.4g
Valittu annoskoko2120g6950kcal226.5g638.3g411.5g38.7g
Annoskoko puolitettuna1060g3475kcal113.3g319.2g205.8g19.4g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890