Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g748g5462kcal7.5g7.5g598.6g0g
Kananmuna kuoreton 1097g1566kcal137.2g3.3g112.5g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g100g394kcal1.8g96.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)35g3.5kcal0.5g0g0.2g29.7g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton120g383kcal27.7g12.6g24.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g15776kcal349.4g280g1472.4g59.4g
Valittu annoskoko2120g7888kcal174.7g140g736.2g29.7g
Annoskoko puolitettuna1060g3944kcal87.4g70g368.1g14.9g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546