Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g409g1205kcal57.2g4.1g106.2g2.5g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g525g137kcal5.8g16.3g1.1g0g
Maustepippuri, annos 1g14g0.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4242g2684kcal126g40.8g214.8g5g
Valittu annoskoko2121g1342kcal63g20.4g107.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna1061g671kcal31.5g10.2g53.7g1.3g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421