Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1804g381kcal21.6g61.3g3.6g37.9g
Oliiviöljy 102g897kcal0g0g101.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.5g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.4g0.3g0.9g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Ruohosipuli, tuore90g24kcal1.3g3.4g0.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g2818kcal59.4g164.2g212.4g83g
Valittu annoskoko2124g1409kcal29.7g82.1g106.2g41.5g
Annoskoko puolitettuna1062g705kcal14.9g41.1g53.1g20.8g
Arvot/100g100g66kcal1.4g3.9g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764