Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1199g2038kcal227.7g0g119.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g9g31kcal0.9g6.8g0.2g0g
Katkarapu 599g410kcal86.5g0g6.6g0g
Pekoni, paistettu 300g1543kcal49.3g0g151.9g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Timjami 2.4g6.8kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Chili mausteseos, Old El Paso9g25kcal0.7g4.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g8141kcal732g28.2g559g5g
Valittu annoskoko2124g4071kcal366g14.1g279.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna1062g2035kcal183g7.1g139.8g1.3g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313