Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g1808g597kcal10.8g101.2g3.6g45.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)163g1025kcal0g0g113.9g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 145g478kcal0.7g116.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g4198kcal23g436g235g90.4g
Valittu annoskoko2124g2099kcal11.5g218g117.5g45.2g
Annoskoko puolitettuna1062g1050kcal5.8g109g58.8g22.6g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498