Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.2g0g60.1g0g
Porkkana 451g147kcal2.8g25.1g0.9g11.5g
Peruna, vanha, kuorittu 901g686kcal16.9g139.7g1.8g9g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Lihaliemikuutio Maggi15g42kcal1.4g1.1g3.5g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g3945kcal278.4g352.6g141.2g48.6g
Valittu annoskoko2124g1972kcal139.2g176.3g70.6g24.3g
Annoskoko puolitettuna1062g986kcal69.6g88.2g35.3g12.2g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957