Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1409g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g71g7kcal1.1g0g0.4g59.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g39g140kcal17.4g15.5g2.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale106g63kcal10.6g5.3g0.3g77.2g
Manteli, jauhettu, n. 1dl493g2969kcal118.9g32.6g266.4g34.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g6358kcal296g106.8g538.8g343.2g
Valittu annoskoko2128g3179kcal148g53.4g269.4g171.6g
Annoskoko puolitettuna1064g1590kcal74g26.7g134.7g85.8g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174