Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g42g15kcal0.4g2.7g0.2g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g31g12kcal0.3g2.2g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)15g5.4kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g105kcal2.6g14.8g3.6g1.6g
Valittu annoskoko213g52kcal1.3g7.4g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna107g26kcal0.7g3.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921