Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g7.6g24kcal0.9g4.3g0.3g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kanasuikaleet kariniemi31g35kcal7.2g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.8g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g152kcal17.6g12.4g3.8g0.6g
Valittu annoskoko213g76kcal8.8g6.2g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna107g38kcal4.4g3.1g1g0.2g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207