Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g75g83kcal17.2g0g1.3g0g
Paprika, punainen24g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.2kcal0.3g1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen30g6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Herkkusieni säilyke 18g3kcal0.4g0g0.1g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P25g15kcal0.2g1.1g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g300kcal37.4g10g11.4g3.2g
Valittu annoskoko214g150kcal18.7g5g5.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna107g75kcal9.4g2.5g2.9g0.8g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.3g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855