Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%55g93kcal10.9g0g5.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g99g160kcal8.3g11.8g7.8g4.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g55g66kcal1.3g2.6g5.5g0g
Rypsiöljy 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g734kcal41g28.8g48.6g9.2g
Valittu annoskoko213g367kcal20.5g14.4g24.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna107g183kcal10.3g7.2g12.2g2.3g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.7g11.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257