TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)16g44kcal1.2g8g0.8g1.6g
Korppujauho 7.8g29kcal0.8g5.9g0.1g0.4g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g125g163kcal26.3g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g521kcal61g28g23g4g
Valittu annoskoko214g260kcal30.5g14g11.5g2g
Annoskoko puolitettuna107g130kcal15.3g7g5.8g1g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.6g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808