Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 156g118kcal2.9g24.1g0.3g1.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Etikkakurkku 16g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.3kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 4.7g6.2kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g290kcal7.2g53.4g2.8g4.6g
Valittu annoskoko214g145kcal3.6g26.7g1.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna107g73kcal1.8g13.4g0.7g1.2g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580