Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 100g126kcal21.1g0g4.5g0g
Ruokakerma ingman 5%68g58kcal2.4g4.1g3.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.5kcal0.4g0.9g0.3g0.3g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g24g18kcal1.1g3.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g488kcal51.2g19g22.4g1.6g
Valittu annoskoko214g244kcal25.6g9.5g11.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna107g122kcal12.8g4.8g5.6g0.4g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547