Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)1201g3842kcal120.1g756.4g27.6g168.1g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2231kcal66.3g455.2g7.8g22.8g
Ohrajauho 55g180kcal4.5g35.4g1.1g4.2g
Siirappi, tumma120g384kcal0.1g88.8g0g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g14868kcal382g2671.6g253g390.2g
Valittu annoskoko2136g7434kcal191g1335.8g126.5g195.1g
Annoskoko puolitettuna1068g3717kcal95.5g667.9g63.3g97.6g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154