Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)169g623kcal23.6g92.7g13.5g18.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Sokeri 96g391kcal0g96.2g0g0g
Voi 120g873kcal1.4g0.5g97.8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 963g430kcal1.8g90.7g1g17.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 181g619kcal18.4g126.4g2.2g6.3g
Sokeri 60g244kcal0g60.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)169g623kcal23.6g92.7g13.5g18.5g
Kananmuna kuoreton 132g189kcal16.5g0.4g13.6g0g
Voi 241g1746kcal2.9g1g195.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g11520kcal176.6g1132g674.6g121.2g
Valittu annoskoko2136g5760kcal88.3g566g337.3g60.6g
Annoskoko puolitettuna1068g2880kcal44.2g283g168.7g30.3g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918