Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 3.7g2.8kcal0.5g0g0g0.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)38g97kcal9.7g0.6g6.4g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g30g34kcal4.2g0.3g1.8g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)30g12kcal0.5g2.5g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g20g12kcal0.1g3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g770kcal40g81g31g4.2g
Valittu annoskoko214g385kcal20g40.5g15.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna107g193kcal10g20.3g7.8g1.1g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776