Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 2.1g6.4kcal0g1.6g0g0g
Keräkaali, 100g106g25kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Paistijauheliha 10%84g144kcal16.9g0g8.4g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g418kcal37.2g12.2g23.4g4.8g
Valittu annoskoko214g209kcal18.6g6.1g11.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna107g104kcal9.3g3.1g5.9g1.2g
Arvot/100g100g98kcal8.7g2.8g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436