Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 37g39kcal3.1g5.1g0.1g2.6g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow37g27kcal2g4.4g0.2g0g
Paprika keltainen 29g8.8kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g73g26kcal1.2g5g0.1g1g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Juusto, cheddar 18g72kcal4.5g0g6g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g448kcal23.2g34.4g22.6g8.8g
Valittu annoskoko214g224kcal11.6g17.2g11.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna107g112kcal5.8g8.6g5.7g2.2g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884