Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 51g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Dolmio Light Classico Bolognese37g14kcal0.4g2.8g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g37g40kcal0.8g1.5g3.6g0g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g15g53kcal4.1g0.3g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g420kcal24.8g20g26.8g1.6g
Valittu annoskoko214g210kcal12.4g10g13.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna107g105kcal6.2g5g6.7g0.4g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806