Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)132g216kcal32.9g1.2g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g13g17kcal0.6g0.7g1.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.8g1.8kcal0g0.1g0g0g
Voi 6.1g45kcal0.1g0g5g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)6.6g5.4kcal0.6g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g706kcal80.4g5.6g39.8g0g
Valittu annoskoko214g353kcal40.2g2.8g19.9g0g
Annoskoko puolitettuna107g177kcal20.1g1.4g10g0g
Arvot/100g100g165kcal18.8g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607