Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl37g11kcal1.7g0.7g0.1g0.6g
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g95kcal8.6g9.4g1.6g4.6g
Valittu annoskoko214g47kcal4.3g4.7g0.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna107g24kcal2.2g2.4g0.4g1.2g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307892