Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g218kcal24.9g0g13.1g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 38g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g591kcal57.4g6.2g37.2g0.8g
Valittu annoskoko215g295kcal28.7g3.1g18.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna107g148kcal14.4g1.6g9.3g0.2g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689