Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 60g45kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g38g7.5kcal0.4g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 23g67kcal5.1g0g5.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g251kcal13.6g21.8g11g1.8g
Valittu annoskoko215g126kcal6.8g10.9g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna107g63kcal3.4g5.5g2.8g0.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302