Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 125g180kcal20g0g11.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)2g11kcal0g0g1.2g0g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g545kcal46g5g37.6g1g
Valittu annoskoko215g273kcal23g2.5g18.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna107g136kcal11.5g1.3g9.4g0.3g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203